När jag flyttar till himlen

357 flyttkartonger hade den pensionerade prästen och hans fru ser jag i Dag Sandahls blogg. Jämför detta med mina 75, som var alldeles bedrövligt för många senaste flytten!
För övrigt är allt sig likt här. Jag längtar efter nybakade bullar, som en 86-årig farmor och mormor har som introduktion till sin blogg.
Ja, för övrigt är allt sig likt här. Jag skulle sluta läsa lärostrider bland akademikerna men är redan klar med de tre, som jag följer. Här är det bredd minsann från Svenska Kyrkan till Pingströrelsen och däremellan kommer…ja, varför inte Berit Simonsson med Oasrörelsen? Facebook är suveränt, som vet vem som bör gratuleras idag.
Grattis Berit!
Lukas kap 18:7-8

När jag flyttar till himlen

Jag har rest kring så ofta på jordytans rund.
Jag ha rest uppå land och på hav.
Men jag längtar och trår till den härliga stund
Då med Jesus till himlen jag far.

När jag flyttar till himlen med gator av guld,
Vilken underbar färd det skall bli.
Jag står färdig för flytt, till den boning han byggt.
Det ska bli sista resan för mig.

Här jag packar och packar var gång som jag far,
Bördor bär jag i händerna då.
Men jag skall inte bära en sak när jag far,
Med min Jesus på skyarna blå.

När jag flyttar till himlen med gator av guld,
Vilken underbar färd det skall bli.
Jag står färdig för flytt, till den boning han byggt.
Det ska bli sista resan för mig.

dörren119De gamla brefven har gått genom denna dörr ut och in…

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: