Teknik

Det finns duktiga tekniker som antar en eller flera utmaningar. Så fick jag hjälp med min dator. Den tycker jag för min del är ny. Det gör inte en försäljare och det fanns minsann ingen garanti kvar. Fast jag ville påskina det och tro det.

Detta med teknik fattar inte jag ett dugg av utan blir bara frustrerad och får lite panik. Skall chansen att skriva tas ifrån mig också? Det har varit en lång månad att vänta. Jo, visst går det att sitta på biblioteket och läsa. Men ändå. Nu är det bara E-posten, som inte fungerar. Och tekniken förvånar mig! När jag var ledsen över min monolog här i brist på dialog, så hade tekniken fungerat i alla fall. Där fanns en länk igår i min rapport. Den försvinner snabbt som en molnsky. Lite snabb är jag också och hann att se den. Det finns en bloggare, som inte skrivit på länge och som jag saknat. Där har det varit dialog!

http://sofialillyjonsson.wordpress.com/2011/03/27/hur-fan-skulle-det-ga-till-om-att-styra-upp-prasterskapet-i-svenska-kyrkan/

Var det 214 kommentarer Sofias blogg genererade på ett enda inlägg? Jämför – nej, jag får visst inte jämföra det med ”no comments.”

Den 15 maj påminns jag om ännu en duktig musiker Andreas Holmberg. Här är en länk till hans blogg om sånger

Jag är på väg till Kanaans land

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: