Skrivet av: Gunnel | 17 juni, 2012

BloggarDag

Idag är det söndag och de föreslagna bibeltexterna läses i Svenska Kyrkan, f.d. Metodistkyrkan, f.d. Missionskyrkan och kanske någon annanstans. Det handlar om kallelsen till Guds rike och jag lägger bara till en länk till min lista över bloggar jag följer. BloggarDag är känd som s.k. kvinnoprästmotståndare. Jag för min del önskar bibelundervisning av alla biskopar och präster.

Sen återstår att få se om min kommetar blir godkänd. Är prästens kläder viktigare att se på för åhörarna än innehållet i bibelns budskap? I bibeln står det om att vara naken inför Gud eller klädd i hans rättfärdighets kläder.

Välkommen BloggarDag till min plats i rymden!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: