Jag har inte varit gammal förut…

Ett nytt skämt från min sida som ursäkt på min tjatighet:

”Jag har inte varit gammal förut!”

Hur längre nu det skämtet skall hålla? I vart fall är det en mycket obehaglig upptäckt detta med glömskan och frågan: ”Vad gjorde jag igår?” Eller detta att läsa en tidigare bloggpost och undra: ”Har jag skrivit detta?” Så ser jag i statistiken till höger, att jag har samma rubrik två gånger: ”Kvalificerat struntprat”. Det visade sig, att detta varit aktuellt mer än en gång och gäller min otålighet över vad andra skrivit. Som om inte jag håller på med struntprat?

Frågan är om jag skall sluta blogga eller försöka tänka till. Vad är det jag vill förmedla? Visst vill jag vara skärpt och ha ordning och reda i tankesystemet? Hur går det till när andra förvillar mina sunda tankar? Kommer med andra infallsvinklar…

Egentligen kan jag tekniken med ”Här” för att länka äntligen! Men det tog tid och blev många misslyckanden med hjälp av HTML. Nu behövs inte den kunskapen alls. Tekniken är inbyggd i datorns program. Jag behöver bara tänka till från bibelns början till bibelns slut. Min fråga har varit. ”Vem är hon som följer honom utan att se vägen ända fram till målet?”

Visst! Det skulle kunna bli ordning och reda på mina bloggposter med början på Eva i Edens lustgård och sluta med bruden i Uppenbarelseboken. Vem är hon?

Och vem är jag som följer honom?

Om jag inte vore så bekväm, så skulle jag kunna göra ett nytt försök att berätta.

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: