Gudstjänstglädje – mitt i natten

Det är natt och tydligen förkylningstid. De tiderna kommer tydligen hur som helst nu för tiden. Förr var min tid strax före jul. Sen fick det vara nog.

Det finns andra tider. Det finns friska tider. En sådan är att söka Gud. Jag fortsätter, att söka Gud på nätet i prästers bloggar. Finns det något intresse för ämbetet att förkunna Guds ord, som det står skrivet?
Det kan väl inte vara farligt, att komma med ett enkelt litet förslag?

Gudstjänstglädje

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: