En fartblind datanörd

Detta är en personlig blogg som sagt men inte privat. Det är inget att sticka under stol med var jag hör hemma. Det sägs, att den som är hemma i sig själv är hemma överallt. Jag känner mig hemma i Smyrnakyrkan, Göteborg och får tidningen Dagen dagen efter av mina vänner. Alldeles gratis. Nu står det ”I korthet” den 18:e dec.
Pingst vill se mer kreativa församlingar
Det fattas inte aktiviteter, som jag ser det och förslaget är ett nytt projekt tydligen, som är på gång. Läs gärna förslaget. Citat:

”Nu skall dans och drama, sång och skrivande ta större plats i gudstjänsten i pingstförsamlingar…”

Så nu vågar jag hänvisa till Danmarks Folkekirkes julhälsning också. Vad är det som håller på att hända? Detta är mycket av humor men inte Pingströrelsens behov av dans i en gudstjänst.
Som jag ser det.

Datateknik

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: