Lagom

Det lär vara svårt att översätta ordet ”lagom” till andra språk. Några önskar, att jag skulle vara lagom religiös. Med andra ord gärna ha det för mig själv men inte irritera andra…
Det blir så snubblande nära ljummen, tycker nog jag. Detta är inget som behagar Gud. Hellre då kall eller varm.

Så jag tänker inte ens skämmas över att Stefans Swärds senaste Blogg tilltalar mig i allra högsta grad. För om inte Gud får vara Herre så tar den andre över. Eller också hade Jesus alldeles fel.

Nyttig läsning

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

En tanke på “Lagom”

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: