Det kom ett foto…

Domherre

 

Det kom ett foto, som gjorde mig så glad per mail. Det var så länge sen jag såg en domherre. Det går att räkna talgoxarna. Så fick vi äntligen snö i Göteborg en natt. (Ja, vi har åsiktsfrihet i Sverige ännu.)

Ja, än så länge är det tillåtet att tro på ende Guden och älska hans ord.

”Har du varit vid snöns förrådshus…”

Det frågade Herren Job en dag. Han har många frågor till oss fortfarande.

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: