Skrivet av: Gunnel | 2 september, 2015

Jag upplever att det inte är lönt att diskutera nivåer

Hoppas detta är OK, att jag för över dina tankar till min lilla plats i rymden, Leo! Där får alla plats!

Tankar i natten

För några år sedan var slagordet hos många politiker att ”Nu tar vi debatten!” Redan då var jag lite misstänksam till slagordet. Vad skulle debatteras? Det blev som jag befarade, diskussionen kom att gälla om vi upplevde en massinvandring eller inte. Jag och andra bollar med siffror för att bevisa att Sverige inte upplever en massinvasion. Att farhågorna är orimliga. Jag och andra visar med statistik, kurvor och cirklar att det inte är fråga om massinvandring. SD sitter där lugnt och fortsätter att hävda att det visst är fråga om massinvandring. De behöver inte, och gör det inte heller, acceptera min tolkning av siffrorna.

De senaste dagarna har jag, nästan mediterat, över ämnet och kommit fram till att debatten om massinvandringen kan vi aldrig vinna. I mina funderingar har jag analyserat de diskussioner jag deltagit i de senaste åren. Jag minns t ex hänvisningarna till Finland, Norge och Danmark om…

View original post 382 fler ord


Responses

  1. Tack Gunnel, för din uppskattning!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: