Bok & Biblioteksmässan

Idag skall jag bara berätta att förlaget Recito AB kom med en stor överraskning i år på årets Bok & Biblioteksmässa. Det var 89 åriga missionären Alice Sandblom, som jag kunde lyssna på hemma vid min egen dator. Boken ”Kongominnen” har jag redan och läser.
Så bekvämt för den, som inte kunde gå dit! Eller vill lyssna till andra författare…

SÅ kom överraskningen bland alla nya författares böcker:
Ulla Karlsson, prästen som jag utmanat här på min Blogg till en dialog om bibelns försoningslära. Nu har jag beställt hennes bok med titeln: Människa du är någon och tänker läsa och lyssna noggrant. Även om teologi och exegetik är vida begrepp, så kan jag aldrig få in i mitt huvud att tolkningen inte skall vara inom ramen för bibelns pärmar.

Ulla Karlsson presenterar sin bok på Bok & Biblioteksmässan Recito Förlag AB

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: