Skrivet av: Gunnel | 1 oktober, 2012

Bok & Biblioteksmässan

Idag skall jag bara berätta att förlaget Recito AB kom med en stor överraskning i år på årets Bok & Biblioteksmässa. Det var 89 åriga missionären Alice Sandblom, som jag kunde lyssna på hemma vid min egen dator. Boken ”Kongominnen” har jag redan och läser.
Så bekvämt för den, som inte kunde gå dit! Eller vill lyssna till andra författare…

SÅ kom överraskningen bland alla nya författares böcker:
Ulla Karlsson, prästen som jag utmanat här på min Blogg till en dialog om bibelns försoningslära. Nu har jag beställt hennes bok med titeln: Människa du är någon och tänker läsa och lyssna noggrant. Även om teologi och exegetik är vida begrepp, så kan jag aldrig få in i mitt huvud att tolkningen inte skall vara inom ramen för bibelns pärmar.

Ulla Karlsson presenterar sin bok på Bok & Biblioteksmässan Recito Förlag AB


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: