Släkttavlan

Nu har det varit ett långt uppehåll i mitt bloggande i och med att jag låste ute mig i maj månad. Under tiden har vi gamla levt i karantän utan att få umgås och ta emot besök.

Detta har ökat min frustration, att mitt liv ligger bakom och tusen bloggposter instängda utan kopior. Jag har skrivit spontant. De jag kunnat ta kopia av är de som några tyckt om och jag har sett rubriken på. Då har jag gått runt Google och sökrutan, kopiering och utskrift.

Så min frustration har ökat tills jag bad om hjälp att få min berättelse om Jesu släkttavla inspelad till en video. Så blev den till. Sen fick jag hjälp med kopior av bloggarna. Igår fick jag hjälp att gå baklänges och öppna platsen.

Gissa om jag är tacksam!

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: