Vad händer med Syrien?

”Vad händer med Syrien” är rubriken på den predikan KG Larsson höll för snart två år sen i Örnsköldviks Pingstförsamling.

Två år har gått. Då kom möjligheten att lyssna via en länk. Det gjorde jag gång på gång. Idag finns länken i statistiken för min egen blogg. Någon har satt in den. Någon har sett min besvikelse över att det fattas bibelundervisning! Den som följer min blogg vet vilka bloggar, som jag följt några år från Svenska Kyrkans präst Dag Sandahl till Pingströrelsens pastor Mikael Karlendal, (som lämnade Pingströrelsen för EFS).

Inom ramen för alla som givit sina kommentarer har min frustration kommit fram. Inom ramen för alla olika författare till bibelns böcker finns en harmoni och Guds härlighet. Varför inte samarbeta nu genom den helige Anden?
Som sagt: Jag rekommenderar länken: En Facebookgrupp som heter www.blommar.nu

I den länken bjuder de kunniga ödmjukt och generöst på vad de lärt av alla vilda blommor. De försöker inte överträffa varandra eller platta till någon, som har fel uppgift. De kompletterar eller ber om en tydligare bild om möjligt.

Jag tror att Google kan skanna allt jag skriver och sätta ihop inom ämnen. Länken idag till KG Larssons predikan för två år sen snart tror jag inte tekniken klarat. Min Gud är större än sökmotorer.

Lyssna och skaffa gärna boken om Israel av förkunnaren KG Larsson.

Vad händer med Syrien? Predikan den 19 augusti 2012 av KG Larsson

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: