Personlig men inte privat

En Blogg skall sticka ut hakan med sitt budskap. En bloggare skall vara personlig men inte privat. Jag har ställt frågan varför vissa bloggare får hundra att kommentera oavsett vad de skriver om och andra till exempel jag Gunnel Bergstrand har fått finna mig i ”no comments”.
Frågan gick till Stockholm där allt utgår ifrån vare sig det gäller hur vädret är eller inte är som önskat.
”Börja i anden och sluta i Stockholm,” är en känd travestering. Så det var bättre faktiskt med facit i hand, att inte ha blivit antagen för studier där uppe.

Här nere börjar Bok och Biblioteksmässan idag för fackfolk. Många år tillbaka har jag fått en fribiljett från Stockholm och sluppit stå i den långa kön. Nu när jag är över 75 år och går med rollator eller käpp kommer det ingen fribiljett från Stockholm. Och ingen bibliotikare med den. (Detta är en privat upplysning.)

Det som inte är privat är, att jag måste köpa biljetten själv eftersom jag skall debutera.
Denna upplysning är inte privat utan en mycket viktig information. Annonsen kostade 995 kronor helt över min budget och finns i gratistidningen bif.
Bokförlaget heter Recito AB och boken kan beställas från ”Liten upplaga.se”

Nej, jag skriver verkligen inte privat! Efter 50 års vånda har jag fattat beslutet att gå ut med min berättelse för de stukades skull med starkare röst.

Personlig men inte privat

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

4 reaktioner till “Personlig men inte privat”

  1. Det är tyvärr så att folk är kommentars”kåta”. Ursäkta uttrycket. Om du kommenterar hos folk får du en massa tillbaka. Det gäller att vara aktiv sen skiter 80% i vad du skriver. Det är min uppfattning i varje fall.

    1. Ärliga svar går hem. Barn går det inte att lura. Det är en bra måttstock. Tack för din kommentar! Jag fortsätter att skriva och berätta för det är mitt liv.
      go´morron!

  2. Fortsätt Gunnel. Jag tror många läser här och bättre kavlitet än kvantitet som på andra bloggar!!!

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: