Så kartlägger Google ditt liv

Rubriken hittade jag på Facebook för en stund sen.
Än sen då?
Det var många år sen jag såg den första varningen i Skutan, Missionskyrkans och Baptisternas debattforum. Jag var så naiv, att jag inte fattade, att mina egna inlägg gick vidare ut i rymden och kunde läsas och debatteras eventuellt i andra sammanhang.
Än sen då?

När debatterna var som hetas och blev destruktiva på många kristna ställen, så klingade debatterandet av och blev ett privat blogganden i stället i många fall.
Än sen då?

Från första stund bestämde jag mig för att inte vara anonym som bekännande kristen och debattör. Det skall gå att syna en kristen, var vi befinner oss. Så Google får gärna kartlägga mitt liv. Varsågod!
Än sen då?

Nu på morgonen surfade jag och kom till en skata – en riktigt vacker skata. Jag älskar svart/vitt och Bloggen kom med i min högerspalt. Det var min dröm, att kunna fotografera skator. En fotograf i mitt höghus sa, att då var det bäst i april, när de har som vackrast färger.
Än sen då?

Är det så lätt att vara konsekvent och älska svart/vitt och sen vilja ha skatan i färg? Google får registrera mina intressen bäst de vill! Nu på morgonen lade jag till ytterligare en bloggadress. (Med andra ord först en och sen en till). Författaren och fotografen har jag mött IRL. Det har jag inte med Skatan.

Jag tycker nog, att Mr Google kan leta lite själv. Jag skriver inte mer nu.
Himmel och pannkaka är en liten ledtråd bara.

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: