Troll

Undrar just över poängen med att byta till en Blogg med möjlighetet att kommentera mina inägg. Både en och två och tre har påpekat, att det inte går att kommentera här utan en hotmailadress. Så jag har fått finna mig i no comments och ingen feedback.
Å andra sidan har jag blivit kallad "troll" i en debatt och "tråddödare" eller till och med "en grinig käring bara".  Underförstått att hennes kommentarer kan vi negligera.
 
Det var värre att bli kallad "troll", när jag inte fattade, vad det står för.  Det är bara att läsa på då. Enligt Wikipedia står det för:
 

"Ett internettroll, eller bara troll, är en användare som skriver artiklar eller debattinlägg på Internet (framför allt över Usenet och på internetforum) med huvudsyfte att reta upp övriga användare. De är mestadels ointresserade av fakta eller att föra en egentlig dialog, och ses ofta delta i ett otal diskussioner samtidigt, där de föder ilska, vanmakt och rent allmänt skadar sinnesstämningen hos övriga användare."

Så kanske det är bäst som det är, att jag får småprata här för mig själv och bara påminna lite försynt om att även jag har varit ung med en stor kunskap då och med mycket stora drömmar.

Som blev grusade av de, som kunde mycket, mycket mera…….

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

3 reaktioner till “Troll”

  1. Hej Gunnel! Jag är ju en av dem som påpekat svårigheterna att kommentera. Jag visste inte att min hotmailadress räknas som ett "Live ID" 🙂 Nu vet jag, och nu är jag här…Nej, inte är du något troll enligt den definitionen. Inte vad jag sett hittills i alla fall. Det är väl såna epitet man tar till när argumenten tryter…/Lars

  2. Hej Lars! Så bra att isen är bruten och jag kan få kreativ kritik. För det är det när andra visar på hur det kan tänkas från någon annans referesram. Tack Rose-Marie för din uppmuntran och ditt stöd./Gunnel

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: