Tekniken ändrar sig

Det är min uppfattning. Andra tycker att den utvecklas. Men det jag kunde på förra datorn kan jag inte på nästa. Jag känner inte igen mig. Och vet heller inte, att det är jag som skrivit bloggarna. Jo, iögonfallande rubriker kommer jag ihåg. Jag är inne i en ny fas i livet. Tiden går inte att hålla fast i. Dagarna försvinner utan att jag märker det eller vilken datum dagen igår hade. Än sen då?

Jo, jag har fått en liten digitalkamera, lätt och behändig och den ger inga utgifter. Ändå blev jag så besviken. Det skulle ju bara vara att hålla kameran ner mot några små blommor nu. Utan besvär i ryggen och bara trycka. Det blev varken färg eller skärpa. Den 10 juni hade jag äntligen hittat de små nästan osynliga blommorna, anspråkslösa mellan asfalt och kantsten. Äntligen trodde jag på ett nytt pangfoto!

Idag fick jag för mig att titta en gång till på resultatet. Det var bara att klicka på bilden så fanns både färgen och skärpan. Denna lilla Rödnarv, som överraskat mig så många gånger genom att bara finnas där!

Vilken förmåga den har att göra mig glad!

2016-06-10 15.52.41

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: