Din bok och min bok

Min berättelse måste säljas av författaren själv. Alltså måste jag skärpa mig och bjuda ut den berättelsen. Min bok såldes i ”Din bok” i 2 exemplar och jag som författaren köpte då för dessa pengar:

Efter detta
av författaren Stefan Swärd

Meddelas endast på detta sätt. Jag tror precis som Stefan Swärd, att fortsättningen av livet inte blir påtvingad. Om Swärd uttrycker detta på mitt sätt, har jag inte sett ännu. Det jag vet i mitt fall är, att jag måste förlåta precis som Gud förlåtit mig all synd och skuld. Annars blir utgången en annan än himlen.

Det jag vet i mitt fall är att Gud varit långmodig och mild och väntat in min lust att försonas med livet som det blev.
Det jag vet är, att jag älskar bibelns budskap om försoning genom Jesu blod. Om detta är subjektivt eller objektivt återstår att lära in.

P.S. En av Göteborgs bokhandlar heter ”Din bok”. D.S.

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: