Inre rum

Idag tänker jag sätta in en länk ytterligare i min lista. Igår kom ett snöoväder, som var mycket vackert att titta på inifrån. Det blev många fotografier på dessa stora snöfligor. Alla som fotograferar digitalt kan se allt direkt. Ingen lär vara så gammalmodig, som jag är – det vill säga både gammal och modig. Det väljer man inte själv. Det bara blir så med mycket envishet och lite pengar. Varför skulle jag satsa på ny utrustning?

Som sagt. Det snöade för fullt och var bara 2 grader varmt i Göteborg på morgonen. Ett gäng med eldsjälar skulle stå på Kungsportsplatsen och sticka hål på fördomar om psykiska sjukdomar och neuropsyiatriska handikapp. Bra jobbat! Jag lär mig lite mer för varje träff och uppskattar, att jag får vara en i gänget. Så länge nu det varar. Det är nervöst och lite jobbigt att försöka vara populär.

Förberedelser för 3 maj
Ambassadörer

Tidningen Inblick fanns alldeles nytryckt och söndagsbilagan av Göteborgs fria tidning att hämta gratis. Det är mycket bra information och egna berättelser i båda tidningarna samt massor av broschyrer med information i ämnet Psykisk ohälsa fanns på plats. Vi har lärt oss, att detta med psykisk ohälsa kan drabba 25% av befolkningen någon gång under livets gång.
Ja, så for massor av ballonger upp i luften med texten: Våga tala om psykisk ohälsa

Avslutningen för gänget av eldsjälar, som informerar så frimodigt blev inte lyckad. Det kom tydligen en kraftigare vindpust än tidigare och lyfte upp hela tältet och spred runt all information som finns i alla broschyrer. Våga tala om det!

Våga fortsätta ett jätteviktigt arbete!

Jag svek och satt på spårvagnen hemåt, när denna hemska hagelskur kom. Vi var just då vid Valand och svängde runt hörnet. Men jag finns med på ett annat foto stödd på min käpp med båda händerna. Vad nu det skulle vara bra för.

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

%d bloggare gillar detta: