Skrivet av: Gunnel | 3 mars, 2011

(H)järnkoll

Min dator har fula gubbar förprogrammerade. Jag tänker inte berätta hur de dyker upp vid lätta tryck på vissa tagenter. Jo, för resten. Om jag till exempel vill rekommendera någons bibelstudium och slutar med G:s så utvecklas detta i min dator till en ful gubbe.
Precis som om jag inte kan få tänka själv och rekommendera KG!
Det är ju väldigt känsligt det här, att jag vill tänka själv och inte vill bli styrd.

Rekommenderar mina nyfunna vänner i (H)järnkoll. Tre av dem har skrivit bra böcker om just detta att få ha sina egna tankar. Fint att de orkar presentera dem och kan sticka hål på några fördomar om ADHD till exempel.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: