Skrivet av: Gunnel | 12 maj, 2012

Gilla

Hur farligt är det egentligen med Facebook? ”Storebror ser dig!” Och hur mycket information går det att samla in via datorer? Vad händer med mitt impulsiva klickade på ”Gilla” och vad gillar jag då? Ja, kaffe tidigt på morgonen!
En dag kom frågan från en go´ vän eller påståendet, att jag klickar mycket Gilla på en viss person.

Ja, då måste jag tänka till och fråga mig vad det är jag gillar. Kan jag följa upp hur detta tolkas eller misstolkas. Bara en i min församling har klickat på ”Gilla” på det jag skriver. Betyder det, att de i församlingen inte ser mig eller ogillar mitt nya engagemang i Hjärnkoll?

Så nu klickar jag på ”Gilla”, att det skall bli en Jesusmanifestation i Stockholm idag. Jag klickar ”Gilla” på tidningen Dagen, som tidigare år gett oss så fina bilder över uppslutningen och berättelser i text. Hoppas någon annan stockholmstidning fattar hur stort detta är, att det finns Jesustroende kvar i Sverige i tusentals i olika färger och traditioner med olika språk.

Vi är många som tror på Jesus som vår ende Frälsare


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: