Dagens tankenöt

Idag har undertecknad skapat denna plats för min vän Gunnel. Hon vill inte gärna detta, men jag vill……därför detta försök !  Tycker att hon ska dela några av sina tankar med oss andra ute i "cyperspace". Gunnel är en mycket kunnig och humoristisk kvinna som också har en pedagogisk ådra när det gäller att undervisa om och i Guds Ord. Är en stor debattör med gedigen kunskap och får ofta förtroendet att hålla andakter i närradion. Har också en egen hemsida som innehåller mycket läsvärt och tänkvärt.
Välkomna att titta hit då och då, hälsar Rose-Marie som ber, tror och hoppas att jag fortfarande är en vän till Gunnel.
 

Författare: Gunnel

Västgöte, uppvuxen på landet i en trygg, god miljö, fri att välja yrke och församlingstillhörighet, bromsad i alla framtidsdrömmar genom sjukdom, en fighter, som fått börja om på nytt hur många gånger som helst. Än sen då? Rak, orubblig och envis. Jag har kämpat trons goda kamp också och älskar Paulus för hans rika bildspråk och förmåga att undervisa om Kristus som uppstånden och den levande mitt ibland oss. Debattglad. Eller "Gud vare tack att den tiden är förbi......."

4 reaktioner till “Dagens tankenöt”

 1. En fantastisk blomsterklädd trappa och mur. Där skulle man vilja vara på picnic och gärna plocka en blomma eller två.

  1. Rose-Marie, efter över fem år sen du skrev denna blogg blev den synlig idag i min statistik. Tack! Vilket förtroende och vilken fin rekommendation! Trädgården med stenmuren hör till Bergstrands Fårdala utanför Falköping. Du har tydligen lärt mig att skicka foto per mail till dig.
   Visst är min mentor värd tack och uppmuntran?

  1. Ewy, tre sjuksköterskor följer min blogg från och till. Efter över fem år svarar jag. Det finns ingen ursäkt för dröjsmålet mer än att man kan svara privat också…
   Trappan på fotot finns hos mina kusiners ”barn”.

   Vilken uppmuntran att få se Rose-Maries sätt, att få mig att blogga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: